Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Haselnüsse
- 30 g Olivenöl
- 250 g Fenchel, in Streifen (2-3 cm), Fenchelgrün gehackt
- ¼ TL Fenchelsamen
- 1 Zwiebel, in Ringen (5 mm)
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (fest, z. B. Corella oder Williams), in Stücken (3,5 cm)
- 30 g Zucker
- 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- Wasser zum Kochen
- 5 g Honig, flüssig
- 10 g Apfelessig
- 50 g Birnensaft
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Radicchio, klein (ca. 300 g), in Stücken (1-2 cm)
- 150 g Gorgonzola, in Stücken (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 872 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit Salbei-Butter
40 Min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20 Min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 Min
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30 Min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 Min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 Min
Winter-Panzanella mit weißen Bohnen
50 Min
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 Min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25min