Compatibele versies
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pumpernickelcrunch & gerösteter Blumenkohl
- 200 g Pumpernickel
- 10 g Sesam
- 5 TL Ras el Hanout
- 60 g Rapsöl
- 1 TL Salz
- 1 ½ TL Bockshornklee, gemahlen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1400 g Blumenkohl, in Spalten (4 cm)
Sesam-Hollandaise
- 50 g Weißwein
- 2 Limetten, unbehandelt, 2 TL Schale fein abgerieben und 20 g Saft ausgepresst.
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 30 g Sesamöl, geröstet
- 10 g Sesam
- 5 Eigelb
- 1 ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
-
2
Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
of Pfeffer
Fertigstellung
- 5 g Daikon-Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3640 kJ / 870 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 75 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 1834 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1h 25 min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 min
Ofenfisch mit Gemüse
50 min
Orientalischer Ebly®-Salat mit Rhabarber und Schafskäse
1h
Gefüllte Auberginen
50 min
Miso-Bowl
35 min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 min
Blumenkohl-Couscous-Bowl mit Ponzu-Thunfisch und Wasabi-Mayo
20min
Omelette-Wrap mit Champignons und Spinat
40 min
Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip
1h
Sellerie-Cordon-Bleu
1h