Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip

Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip

4.1 46 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 Portionen

Ingrediënten

Avocado-Dip
  • Limettensaft
    20 g
  • Avocado reif, in Stücken
    200 g
  • körniger Frischkäse
    100 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    25 g
  • Meersalz
    ½ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    1 Prise
  • Pfeffer
    2 Prisen
Pulled-BBQ-Pilze und Fertigstellung
  • Wasser
    200 g
  • Austernpilze, frisch in Streifen
    600 g
  • Öl
    40 g
  • Barbecue-Sauce (z. B. von Löwensenf®)
    150 g
  • Zuckerrübensirup
    50 g
  • Apfelessig
    50 g
  • Knoblauch, granuliert (optioneel)
    1 TL
  • Salz
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 2043 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 2762 kJ / 660 kcal
Vetten 39 g
Vezels 10.8 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 72 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...