![Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0f09fdbb8895ac6c188c60837b7ada7c/Derivates/68b7f99438355e936703616aa0b10723acc4e506.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Eier
- 730 g Wasser
- 20 g Pinienkerne
- 50 g Rucola
-
100
g Lollo biondo
of 100 g Eichblattsalat, grün - 165 g Artischockenherzen, aus der Konserve, abgetropft
- 80 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 15 g Dijon-Senf
- 60 g Salatcreme, light (z.B. Miracel Whip Balance)
- 10 g Rapsöl
- 10 g Apfelessig
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- ½ TL Salz
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 35 g Parmesan, gehobelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1629 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1601 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15 Min
Kichererbsen-Salat
15 Min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 Std. 10 Min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Ofen-Omelette mit Topping
20 Min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 Min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50 Min
Spinat-Crostini
20 Min
Rucola-Feta-Suppe
35 min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1 Std.
Thunfischpizza quattro stagioni
1 Std.
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20 Min