Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Couscous
- 1 TL Salz
- 20 g Koriander, abgezupft
- 100 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 650 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 3 TL Curry
- 250 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Rapsöl
- 70 g getrocknete Aprikosen, entsteint, in Streifen
- 150 g Galiamelonen-Fruchtfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Olivenöl
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1936 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 177 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20 min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10min
Möhren-Fenchel-Salat
30 min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min