Rote-Bete-Pfannkuchen mit Ziegenfrischkäse

3.7 23 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 Stück

Ingrediënten

  • Walnusshälften
    60 g
  • Ziegenfrischkäse
    150 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Crème fraîche
    150 g
  • Milch
    250 g
  • Eier
    3
  • Rote Bete, gegart in Stücken (2 cm)
    200 g
  • Haferflocken, zart
    125 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Butter zum Braten

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Natrium 1259 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 2278 kJ / 545 kcal
Vetten 36 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 16 g
Koolhydraten 33 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...