Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 200 g Radicchio, in Stücken
-
100
g Radicchio di Treviso, in Stücken
of 100 g Radicchio, in Stücken - 150 g Apfel, rotschalig, in Spalten
- 100 g Radieschen, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 150 g Rote Bete, gekocht
-
300
g Blutorangen (2-3 Stück)
of 300 g Rote Grapefruit (1-2 Stück) - 200 g Joghurt, 10% Fett
- 80 g Himbeeressig
- 2 TL Salz
- 1 - 2 TL Pfeffer
- 2 TL 5-Gewürze-Pulver
- 3 TL Senf
- 2 TL Honig
-
25
g geröstetes Sesamöl
of 25 g Olivenöl - 50 g Pinienkerne, geröstet
- 120 g Tortilla-Chips
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1655 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1142 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Feta-Stullen
10min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1h
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 min
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 min
Winterliche Salatbowl mit Avocadocreme und Räucherlachs
40min
Apfel-Birnen-Flammkuchen
1h 30min
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5 godz.
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Waldorfsalat mit Mandarinen
20 min