![Gegrillte Pilze mit Nussfüllung (vegan) Gegrillte Pilze mit Nussfüllung (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3613a173fc208a673bb2ee3775a18f8/Derivates/8843a232f92dbeea3a5aa5804ec61d9211a69d9b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Walnusshälften
- 25 g Pinienkerne
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm)
- 10 Champignons, braun
- 10 g Hefeflocken
- 15 g Panko
- ¼ TL Paprika de la Vera
- ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Zwiebel
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl
- 10 g Sojasauce
- 50 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker) und etwas mehr zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 307 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40 min
Pink Persia Poutine
1h 30 min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35 min
Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip
1h
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20 min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1h 25 min
Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)
2h 10 min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 min
Süßkartoffel-Tandoori-Puffer
40 min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Bunte Spargelbowl mit Jasminreis
1h