Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sellerie-Kräuter-Puffer
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 700 g Knollensellerie, in Spalten
- 2 Knoblauchzehen (optioneel)
- 1 TL Salz
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Petersilie
Avocadoquark und Fertigstellung
- 10 g Limettensaft
- 100 g Avocado, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Magerquark
- 30 g Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 1 TL Salz
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- 5 Eier
- 5 EL Flohsamenschalen
- 20 g Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1737 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 503 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 godz. 30 min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 min
Thunfischpizza quattro stagioni
1h
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1 godz. 20 min
Zucchini-Halloumi-Plätzchen
1h
Linsen-Moussaka
2h 30min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55 min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40 min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h