Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Zucchini, in Stücken (ca. 5,5 cm)
- 100 g Parmesan, in Stücken (4 cm)
- 40 g gehobelte Mandeln
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Basilikum, abgezupft
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, halbiert
- 1 TL Meersalz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
-
30
g Sherryessig
of 30 g Apfelessig - 50 g Olivenöl
- 1 EL Kürbiskerne
- 1 EL Sonnenblumenkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1511 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 998 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 Min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 Min
Kopfsalat-Suppe
30 min
Gemüsesalat mit Cashewsauce
2 godz. 45 min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1h
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1h
Espresso-Panforte
1h 30min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40 min
Rucola-Feta-Suppe
35 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h