Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Zucchini, in Stücken (ca. 5,5 cm)
- 100 g Parmesan, in Stücken (4 cm)
- 40 g gehobelte Mandeln
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Basilikum, abgezupft
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, halbiert
- 1 TL Meersalz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
-
30
g Sherryessig
of 30 g Apfelessig - 50 g Olivenöl
- 1 EL Kürbiskerne
- 1 EL Sonnenblumenkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1511 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 998 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 min
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30min
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1h
Möhren-Fenchel-Salat
30min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15min
Möhren-Joghurt-Salat
5 min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 min
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45min