![Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03f7f8e2e27c59df06651485fb104274/Derivates/bede28d14758d817e72e17006c305d748d4ac2a3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Mandeln
- 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Rote Bete, gegart
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
-
20
g Holunderblütensirup
of 20 g Honig, flüssig - 30 g Weißweinessig
- 5 g Petersilie, abgezupft
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1414 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1366 mg
Alternatieve recepten
Marinierte Süßkartoffelscheiben mit Kräuterjoghurt
30min
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8h 30min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50 мин.
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1h
Spinat-Crostini
20min
Spargelgratin
1h 15 min
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h