Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Mandeln
- 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Rote Bete, gegart
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
-
20
g Holunderblütensirup
of 20 g Honig - 30 g Weißweinessig
- 5 g Petersilie, abgezupft
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1414 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1366 mg
Alternatieve recepten
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35 Min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Rote-Bete-Carpaccio
20 λεπτ.
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Edamame-Garnelen-Salat
40 Min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30min
Möhren-Fenchel-Salat
30min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1h 15min