Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Mandeln
- 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Rote Bete, gegart
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
-
20
g Holunderblütensirup
of 20 g Honig - 30 g Weißweinessig
- 5 g Petersilie, abgezupft
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1414 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1366 mg
Alternatieve recepten
Erdbeer-Feta-Stullen
10 min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1 godz. 15 min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 min
Gegrillte Pilze mit Nussfüllung (vegan)
35min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50min
Feldsalat mit Kaffee-Feigen-Dressing
20 min
Schwarzwurzel-Kartoffel-Ragout mit Salsiccia
1 godz. 10 min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45 min