Antipasti-Fenchel

4.4 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl
    20 g
  • Fenchel davon 250 g halbiert und quer in Scheiben (1 cm) geschnitten, und 150 g, in Streifen (2-3 cm)
    400 g
  • Fenchelsaat
    1 TL
  • Zwiebel halbiert, in Ringen (2-3 mm)
    50 g
  • Zucker
    10 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    100 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Pernod
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 329 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 376 kJ / 90 kcal
Vetten 4 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...