Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier
- Wasser zum Auffüllen
- 8 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1000 g Kefir
- 500 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 1 - 2 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- 200 g Crème fraîche
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 200 g Salatgurke, in Würfeln (5 mm)
- 200 g Forellenfilets, geräuchert
- 2 TL frischer Meerrettich, fein gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2007 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 353 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35 Min
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 Min
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1 Std. 30 Min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1 Std.
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2h 15 min
Waldorfsalat mit Eiern
45min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 Min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45min
Rucola-Feta-Suppe
35 Min