![Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f8784aa2240443d734693b2c1b540d15/Derivates/3f8152a431b8f5c6a34ec3e165e4d925f397005f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier
- Wasser zum Auffüllen
- 8 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1000 g Kefir
- 500 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 1 - 2 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- 200 g Crème fraîche
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 200 g Salatgurke, in Würfeln (5 mm)
- 200 g Forellenfilets, geräuchert
- 2 TL frischer Meerrettich, fein gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2007 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 353 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6 Std. 25 Min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 Std. 15 Min
Spargel-Rucola-Suppe
40 min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 min
Eingelegte Heringe
12 Std.
Blumenkohl-Apfel-Salat
5 min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30 min
Kerbel-Spargel-Suppe mit karamellisiertem Spargel
45 min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30 min
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48ч.
Spinat-Erbsen-Suppe mit Cashews
2 Std. 30 Min
Gurken-Lachs-Ragout
30 min