Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Fenchelknollen, in Stücken
- 50 g Essig
- 60 g Olivenöl
- 3 Orangen, unbehandelt, von 1 Orange 1 TL Schale fein abgerieben und 70 g Saft ausgepresst und 2 Orangen filetiert
- 10 g Senf
- 35 g Agavendicksaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Pinienkerne (3 EL)
- 1 - 2 Stängel Minze, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1114 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 656 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20 min
Bohnensalat mit Lammkoteletts
50 Min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 Std. 10 Min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 min
Fenchel-Apfel-Salat
10 min
Selleriepüree mit Honig
45 Min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 min
Blumenkohl-Apfel-Salat
5 min