Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Blumenkohlröschen (3 cm)
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 TL Korianderkörner
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Kurkuma
- 2 TL Salz
- 1 ½ TL Pfeffer
- 40 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 10 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 5 g Minze, abgezupft
- 10 g Dill, abgezupft
- 10 g Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Zitronenschale, unbehandelt
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 964 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1271 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1u.
Indischer Gemüsereis
1u.
Power-Quinoa-Salat
45min
Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip
1u.
Blumenkohl-Korma
40min
Rote Linsenfalafeln mit Tomaten-Mandel-Hummus
1u.
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30min
Blumenkohl-Reissalat mit Erbsen
45min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1u.
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35min