Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g Rosenkohl, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Öl
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 1 ½ TL Garam Masala
- 15 g Ahornsirup
- 200 g Magerquark
- 10 g Zitronensaft
- 15 g Tahin
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1409 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1946 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1h
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Gemüsesalat mit Cashewsauce
2 godz. 45 min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Glasierte Mairübchen
25 min
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35 min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Feldsalat mit Kaffee-Feigen-Dressing
20 min
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5h
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h