Kichererbsen-Linsen-Suppe

Kichererbsen-Linsen-Suppe

4.3 73 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Joghurt, 3,5% Fett
    150 g
  • Petersilie abgezupft
    10 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    15 g
  • rote Linsen
    200 g
  • Kichererbsen, aus der Dose abgetropft
    240 g
  • Wasser
    900 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    1 TL
  • Kurkuma
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Pinienkerne
    2 EL
  • Sonnenblumenkerne
    2 EL
  • Sahne
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 751 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 1890 kJ / 452 kcal
Vetten 20 g
Vezels 10.1 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...