Zucchini-Kartoffel-Parmigiana

Zucchini-Kartoffel-Parmigiana

4.7 156 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zucchini
    500 g
  • Kartoffeln (Ø 5 cm)
    500 g
  • Parmesan
    100 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    60 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Roggenbrot in Stücken
    80 g
  • Zwiebeln geviertelt
    150 g
  • passierte Tomaten
    500 g
  • Wasser
    170 g
  • Zucker
    1 TL
  • Chiliflocken, getrocknet nach Geschmack
    ¼ - ½ TL
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Basilikum abgezupft
    10 g
  • Mozzarella abgetropft, in Stücken
    125 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 963 mg
Eiwitten 16 g
Calorieën 1580 kJ / 378 kcal
Vetten 20 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...