Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Mehl
- 50 g Tomatenmark
- 500 g entrahmte Milch, 0,1 - 0,3% Fett
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Kräuter der Provence
- 100 g Cherry-Tomaten, bunt
- 750 g Spargel, grün, geputzt
- 50 g Babyspinat, frisch
-
100
g körniger Frischkäse
of 100 g Saure Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 667 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30min
Erdbeer-Feta-Stullen
10 Min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 Std. 15 Min
Buntes Tomatengratin
1 Std. 30 Min
Blumenkohl-Nudel-Salat mit Hackbällchen
1 Std. 30 Min
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45 min
Spinat-Crostini
20 min
Ravioli-Lasagne
1 Std.
Gemüse-Avocado-Wraps
30min
Spinat-Feta-Lasagne
1 Std. 15 Min