Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Schalotten
- 65 g Butter, in Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 180 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- Salz zum Kochen der Nudeln
- 500 g Linguine
- 100 g Sahne
- 200 g Schmand
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 EL Kapern, eingelegt (Non-Pareilles)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3339 kJ / 798 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 158 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit Salbei-Butter
40min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1h 30min
Grüne Kokos-Pasta
20 min
Linguine mit Pesto Primavera
20 min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25 min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35 min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45 min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20 min