Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Risoni-Nudeln
- 1 rote Zwiebel, klein, halbiert
- 70 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Dose Mais, klein (Abtropfgew. 165 g ), abgetropft
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- 1 Dose Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 15 g Weißweinessig
- 30 g Honig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1679 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterraner Graupensalat
50min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1sa
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1sa 40 dk
Pesto-Weizen-Salat
30 dk
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 dk
Balsamico-Weizen-Salat
35 dk
Kartoffel-Linsen-Salat
45 Min
Sizilianischer Reissalat mit Thunfisch
50min
Kichererbsensalat
35 dk
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 dk
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Erbsen-Nudel-Salat
2sa 15 dk