Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g Blätterteig aus dem Kühlregal (z. B. Vollkornblätterteig von Tante Fanny)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen
- 120 g Fenchel, geviertelt, Strunk entfernt, in feinen Scheiben
- 2 Eier
- 120 g Schmand
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 10 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1588 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 378 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 Min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 Min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 Min
Rote-Bete-Tarte
1 Std. 30 Min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 Std. 30 Min
Möhren-Quiches
1 Std. 10 Min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 Min
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25 Min
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30 Min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 Min
Schwarzwurzel-Auflauf
1h 25 min