Schnelle Fenchelquiche

Schnelle Fenchelquiche

4.3 55 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 Stücke

Ingrediënten

  • Blätterteig aus dem Kühlregal (z. B. Vollkornblätterteig von Tante Fanny)
    270 g
  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Basilikum abgezupft
    10 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, in Streifen
    30 g
  • Fenchel geviertelt, Strunk entfernt, in feinen Scheiben
    120 g
  • Eier
    2
  • Schmand
    120 g
  • Salz
    3 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Pinienkerne
    10 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stücke

Natrium 378 mg
Eiwitten 11 g
Calorieën 1588 kJ / 380 kcal
Vetten 27 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...