Rhabarber-Spinat-Gnocchi

3.1 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    50 - 60 g
  • Hefeflocken (optioneel)
    1 EL
  • Haselnüsse
    100 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Gnocchi
    1000 g
  • Pfeffer
    ¼ - ¾
  • Muskat
    3 - 4 Prisen
  • Olivenöl
    30 g
  • Rhabarber
    200 - 300 g
  • Zucker
    1 EL
  • Babyspinat, frisch
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1716 mg
Eiwitten 21 g
Calorieën 2839 kJ / 679 kcal
Vetten 29 g
Vezels 9.6 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 88 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...