![Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e0a7c99a98fe49421dcab588244f029b/Derivates/0db723294178854299c865e260c7ca59251a5abb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, abgezupft
- 200 g Sahne
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Tomatenmark
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 500 g Mairübchen, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 200 g Flusskrebsfleisch
- 800 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 150 g Cherry-Tomaten, dunkel (schwarz)
- 1 Bund Frühlingszwiebeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2834 kJ / 677 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1298 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 Min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 Min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 Min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 Min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 godz. 30 min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2h 15min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45 Min
Spargel-Korma
45 Min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 Std.
Pastitsio
1 godz. 30 min