![Gegrillter Porree mit Käse-Füllung Gegrillter Porree mit Käse-Füllung](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c3027772e96f1fa369e979da5e144f8a/Derivates/1d75b568ccc7fd70d8fa2ba543eed805b8880b1b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar, in Stücken
- 1000 g Porree (Ø ca. 8 cm, ca. 500 g geputzt)
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Muskat
- ½ TL Paprika de la Vera
- 300 g Wasser
- 170 g Couscous
- 250 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2945 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinierte Süßkartoffelscheiben mit Kräuterjoghurt
30 min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15 min
Gemüsetarte
1h
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1h
Gefüllte Auberginen
50 min
Rauchige Frischkäse-Bällchen
1 Std. 20 Min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8h
Bunte Gemüsepommes mit 2 Dips
40 min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1 Std. 30 Min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55 min