Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar, in Stücken
- 1000 g Porree (Ø ca. 8 cm, ca. 500 g geputzt)
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 - 2 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Muskat
- ½ TL Paprika de la Vera
- 300 g Wasser
- 170 g Couscous
- 250 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2945 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30min
Paprika-Käse-Salat
40min
Erdbeer-Feta-Stullen
10 Min
Falsche Caprese
10 Min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 Min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 Min
Sommer-Pasta-Salat
30min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Ratatouille-Galette
1h 30min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min