Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen

Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen

4.1 34 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    700 g
  • Frühkartoffeln ungeschält, große Kartoffeln halbiert
    900 g
  • Zuckerschoten
    100 g
  • Dill abgezupft
    3 Stängel
  • Zitronensaft
    20 g
  • Zucker
    2 Prisen
  • Joghurt, 1,5% Fett
    200 g
  • Mayonnaise
    30 g
  • Senf
    2 TL
  • Honig
    15 g
  • Sahne-Meerrettich
    2 TL
  • Cherry-Tomaten halbiert
    150 g
  • Radieschen in dünnen Scheiben
    100 g
  • Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen
    2
  • Backerbsen
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 65 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1048 kJ / 251 kcal
Vetten 2 g
Vezels 7.5 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...