Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Schinkenspeckwürfel
- 100 g Birne, fest, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Prinzessbohnen, frisch, in Stücken (2 cm)
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 300 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1120 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stamppot mit Endivien
30 min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45 min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Schwarzwurzel-Auflauf
1 Std. 25 Min