Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
-
750
g Drillinge
of 750 g Kartoffeln, festkochend, klein - 200 g grüne Bohnen, halbiert
- 1 Birne, groß, nicht zu weich, ungeschält, in Stücken (1,5 cm)
- 15 g Öl
- 150 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
-
3
Stängel Bohnenkraut, abgezupft
of 1 TL Bohnenkraut, getrocknet - 100 g Fleischbrühe, flüssig
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1986 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25min
Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln
50 Min
Kartoffelsalat mit Spargel und Räucherlachs
1 Std.
Deftiger Kartoffelsalat
2h
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 Min
Krakauer Würstchen mit buntem Kartoffelsalat
55 Min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 Min
Feldsalat auf Kartoffelbett mit Specktopping
35 Min
Süßkartoffel-Eintopf mit Kabanossi
1hod. 50min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40 Min
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1h 20min
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50 Min