Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- 300 g Frischkäse
- 100 g Schmand
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL körniger Senf
- 5 g Honig
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 geh. TL Kapern, abgetropft
- 200 g Räucherlachs, in Stücken
- 700 g Wasser
- 1000 g Frühkartoffeln, ungeschält, große Kartoffeln halbiert
- Butterschmalz zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2466 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 759 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1h
Reis-Thunfisch-Salat
40min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35 min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30min
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1h 30min
Salat mit gebratenen Garnelen
20 min
Gurken-Lachs-Ragout
30min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Kartoffel-Lachs-Auflauf
1 Std. 40 Min
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45min