Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Aubergine, längs in 8 Scheiben à 20 g geschnitten
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- ½ TL Salz und mehr zum Würzen
- 500 g Wasser
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 4 Scheiben Schinken, gekocht, halbiert
- 125 g Mozzarella, abgetropft, in 8 Scheiben (5 mm)
- ¼ TL Zucker
- Pfeffer zum Würzen
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 622 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1 godz.
Gefüllte Auberginen
50min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 min
Mini-Auberginen-Pizzen
1 godz.
Linsen-Moussaka
2h 30 min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45 min
Erdbeer-Feta-Stullen
10min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1h 15min
Gurken-ThunVisch-Schiffchen
15min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35 min
Mediterranes Pane Bianco
2h
Salat mit gebratenen Garnelen
20 min