Weihnachts-Lachs mit Kruste und Joghurt-Granatapfel-Dressing

3.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

Joghurt-Granatapfel-Dressing
  • Joghurt
    100 g
  • Weißweinessig
    25 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zucker
    5 g
    5 g Honig
  • Granatapfelkerne frisch oder TK, aufgetaut
    100 g
Nuss-Kruste
  • Wild-Gewürz
    5 g
  • Honigkuchen in Stücken
    100 g
  • Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
    50 g
  • Butter weich, in Würfeln
    100 g
  • Panko
    20 g
  • Eigelb
    1
Fischfilets und Fertigstellung
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut (siehe Tipp)
    800 g
    800 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, (siehe Tipp)
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • gemischter Blattsalat (optioneel) zum Servieren
    50 - 100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 524.3 mg
Eiwitten 45.1 g
Calorieën 3513.4 kJ / 839.7 kcal
Vetten 59.5 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 21.8 g
Koolhydraten 30.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...