Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Dinkelkörner
- 1470 g Wasser
- 5 g frische Hefe
-
260
g Pizzamehl Type 00
of 260 g Weizenmehl Type 550 - 2 ½ TL Salz
- Öl zum Einfetten
- 10 g Zitronensaft
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Crème fraîche
- 10 g Honig, flüssig
- ½ TL Pfeffer
- 300 g braune Champignons, in dünnen Scheiben
- 4 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 50 g Rucola
- 100 g Serrano-Schinken, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2374 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 2354 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1sa
Nuss-Spätzle mit Pflaumenkompott
40 dk
Miso-Bowl
35 dk
Zitronen-Basilikum-Eis
12 Std.
Regenbogen-Sandwich
40 dk
Falsche "Schnecken"-Pfännchen mit Rinderfilet
3sa
Blätterteig-Pizza
30 dk
Kartoffelrösti
40 dk
Kartoffelspieße mit Harissa-Mayo
50min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1sa 15 dk
Burrata-Pizza
1sa 40 dk
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1sa 20 dk