Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 gestr. TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 80 g Öl
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 8 Kartoffeln, festkochend, groß (à 150-180 g), länglich, gesäubert und trocken getupft (siehe Tipp)
- 60 g Gewürzgurken, abgetropft, in Stücken
- 125 g Blauschimmelkäse (z. B. Bavaria Blue), in Stücken
-
250
g Magerquark
of 250 g Quark, 20% Fett - 200 g Saure Sahne
- 40 g Milch
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3086 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 1180 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1 Std. 20 Min
Käse-Serviettenknödel mit Gyros-Pilz-Eintopf
1 Std.
Croque Monsieur
20 Min
Mandelbraten mit Frühlingssalat und Kräuterquark
2 Std. 15 Min
Käse-Kräuter-Knäuel
3 Std.
Spargel-Dog
40 Min
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45 Min
Kräuterkuchen
2 Std.
Herzhafter Ofenschlupfer
50 Min
Sellerie-Cordon-Bleu
1 Std.
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2 Std.
Frikadellen mit Pilz-Rahm-Sauce und Kürbis-Kartoffelstampf
1 Std. 10 Min