Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Zweige Dill, abgezupft
- 150 g Schmand
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 300 g Zucchini, ggf. längs halbiert
- ¾ TL Salz
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 120 g Mozzarella, gerieben
- 1 Ei
- 100 g Räucherlachs, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1108 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50min
Thunfischpizza quattro stagioni
1 godz.
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30 min
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 godz.
Gegrillter Porree mit Käse-Füllung
50min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40min
Ofenfisch mit Gemüse
50min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1 godz.
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4h 30min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 godz. 15 min