Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 150 g Salami, in Scheiben, halbiert
- 200 g Fenchel, in Stücken
-
100
g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
of 1 rote Paprika, in Stücken - 30 g Öl
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 20 g Zitronensaft
- 2 TL Dijon-Senf
- 1500 g Wasser
- 300 g Farfalle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2435 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1961 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30min
Möhren-Fenchel-Salat
30min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10min
Spargel-Nuss-Pasta
45min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min