Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami

Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami

3.8 52 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Petersilie abgezupft
    10 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • rote Chilischote, frisch entkernt, in Stücken
    1
  • Salami in Scheiben, halbiert
    150 g
  • Fenchel in Stücken
    200 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    100 g
    1 rote Paprika, in Stücken
  • Öl
    30 g
  • Zucker
    1 TL
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zitronensaft
    20 g
  • Dijon-Senf
    2 TL
  • Wasser
    1500 g
  • Farfalle
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1961 mg
Eiwitten 22 g
Calorieën 2435 kJ / 582 kcal
Vetten 21 g
Vezels 7.7 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 77 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...