Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zucchini, Enden abgeschnitten, ggf. halbiert
- 150 g Aubergine, klein, halbiert
- 100 g Fenchel, in Stücken
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 60 g Olivenöl
- 20 g Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Zitronenschale, gerieben
- 50 g Kalamata Oliven, entsteint
- 80 g Cherry-Tomaten
- 4 - 6 Zweige Thymian
- 400 g Pangasiusfilets, in 2 Stücken (à 200 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2532 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1162 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1h 30min
Lachs-Curry
25 min
Gurken-Lachs-Ragout
30 min
Puten-Gemüse-Gyros
30 min
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1h
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1h
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45min
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30 min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1h
Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout
25 min