Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout

Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout

4.5 264 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Basilikum abgezupft
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zucchini in Würfeln (ca. 2 cm)
    230 g
  • Nektarinen in Stücken
    120 g
    120 g Pflaumen, in Stücken
  • Tomaten in Stücken
    150 g
  • Olivenöl
    1 ½ EL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Thymian, getrocknet
    ½ TL
    ½ TL italienische Kräuter, getrocknet
  • Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à 115 g)
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 658 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 1042 kJ / 249 kcal
Vetten 12 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...