Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 6 Eier
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 500 g Wasser
- 100 g Feta, zerbröselt oder in Würfeln
- 1 Stängel Minze, abgezupft
- 2 Prisen Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 495 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika mit Omelette-Käse-Füllung
1 godz.
Kartoffelpizza
1sa 10 dk
Omelette-Wrap mit Champignons und Spinat
40min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1 godz.
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 min
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40min
Ofen-Omelette mit Topping
20min
Eier-Gemüse-Salat
35 min
Caprese-Auflauf mit Pesto-Sauce
1 godz.
Zucchininudeln mit Walnuss-Frischkäse-Pesto
30 min