Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben
- 2 rote Paprika, in Stücken (ca. 2 cm)
-
200
g Prinzessbohnen, TK, aufgetaut, halbiert
of 200 g Prinzessbohnen, frisch, halbiert - 1 Porreestange, in Ringen (ca. 1 cm)
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 3 Eier
- 100 g neutrales Öl
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 Eigelb (siehe Tipp)
- 1 TL Senf, mittelscharf
- ½ TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1432 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 Std.
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 Min
Bohnen-Tomaten-Nudel-Salat
55 Min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 Std. 10 Min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 Std.
Eier-Gemüse-Salat
35 Min
Kohlrabi-Eier-Salat
1 Std. 15 Min
Paprika-Käse-Salat
40 Min
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1h 20min
Blätterteig-Pizza
30 Min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 Std.
Leichter Kartoffelsalat mit Joghurt-Senf-Dressing
1 Std. 45 Min