Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 210 g Wasser
- 5 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- Olivenöl zum Einfetten und Beträufeln
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 250 g Kartoffeln, in Scheiben (5 mm)
- 1 Prise Thymian, getrocknet
- 250 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
-
100
g Kräuterseitlinge, frisch, in Scheiben
of 100 g Steinpilze, frisch, in Scheiben - 220 g Bratwurst, Brät aus der Pelle gedrückt, in Stücken (1-2 cm)
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2061 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
The-German-Hot-Dog
35 min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Zucchini-Knödel-Lasagne
1h 10 min
Blätterteig-Pizza
30 min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1h
Kartoffel-Galette mit Schinken
1h 10 min
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55 Min
Bubble and Squeak
1h 20 min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1h 10 min
Scottish Eggs
1h
Holländische Käse-Eier
40min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min