Puten-Auflauf mit Süßkartoffelkruste

Puten-Auflauf mit Süßkartoffelkruste

3.8 59 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Öl
    30 g
  • Blattspinat, frisch
    300 g
  • frische Chilischote entkernt, in kleinen Stücken
    1
  • rote Paprika (ca. 180 g), in Stücken
    1
  • Putenbrust in Stücken (ca. 3 cm)
    500 g
  • Schinkenspeckwürfel
    100 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Kidneybohnen (ca. 400 g), abgetropft
    1 Dose
  • Balsamico, dunkel
    20 g
  • brauner Zucker
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    4 - 6 Prisen
  • Süßkartoffeln in Stücken
    800 g
  • Mehl
    30 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Muskat
    1 - 2 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1023 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 2311 kJ / 552 kcal
Vetten 22 g
Vezels 11.1 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...