Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe, klein (optioneel)
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Cocktail-Tomaten, halbiert
- 540 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Basilikum, getrocknet
- 2 EL Paniermehl
- 4 EL Wasser
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 25 g Oliven, grün, entsteint, abgetropft
- 300 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- 1 Ei
- ¾ TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1h 25 min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1h 40 min
Überbackene Hackbällchen
1h 15min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
20 Min
Makkaroni mit Fleischbällchen und Tomaten-Oliven-Sauce
40min
Glasnudeln mit Steak-Spitzkohl-Sauce
45min
Hackbällchen-Reis-Topf
40min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Meatballs in Tomatensauce
45min
Winzertopf
2 Std. 40 Min