
Apparaten en accessoires
Arroz Brut
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Öl15 g
-
Schweinebauch in Würfeln (1,5-2 cm)200 g
-
Hähnchenbrust in Würfeln (1,5-2 cm)400 g
-
Sobrasada in Stücken100 g
-
Rotwein50 g
-
Wasser1000 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
grüne Bohnen halbiert100 g
-
Möhre in Scheiben (5 mm)50 g
-
Champignons geviertelt100 g
-
Rundkornreis80 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zimt1 Prise
-
Safranfäden (optional)1 Prise
Voeding per 1 Portion
Calorieën
444 kcal /
1856 kJ
Eiwitten
40 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
19 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
8 g
Natrium
862 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Viva Mallorca!
5 recepten
Duitsland
Duitsland