Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten, klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber, in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1919 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1 godz. 30 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 godz. 30 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1 godz.
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 godz. 10 min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 godz. 10 min
Rinderrouladen mit Zwiebel-Pflaumen-Füllung
2 Std. 30 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 godz.