Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 200 g Sahne
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 400 g Wasser
- 1 Knoblauchzehe
- 600 g Hähnchenbrust, in Würfeln (3 cm)
- 200 g Pastinaken, in Würfeln (3 cm)
- 3 Prisen Salz
- 2 Eigelb
- 30 g Speisestärke
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1731 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 751 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wintersuppe
1h
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3h 30 min
Putenfleisch-Bällchen mit Champignonsauce und Süßkartoffeln
45 min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20 min
Mariniertes Hähnchen mit Erdnusssauce
1h
Scottish Eggs
1h
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30 min
Hähnchen-Tajine
4h
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4 Std. 20 Min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h