Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 20 g Zwiebel, in Spalten
- 500 g Schweineschnitzel, in Streifen (1 cm x 3-4 cm), trocken getupft
- 500 g passierte Tomaten
- 300 g Wasser
- 60 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- ¼ - ½ TL Cayenne-Pfeffer, nach Geschmack
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Oregano
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Aubergine, in Stücken (ca. 2 cm)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 4 geh. TL Saure Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1651 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkraut-Eintopf
40 Min
Hähnchen-Gemüse-Topf
1 Std.
Cremiges Hähnchen-Curry
30 Min
Zucchini-Hackfleisch-Eintopf
55min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Ingwer-Tomaten-Eintopf mit Garnelen
35 Min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Hähnchen mit Paprikagemüse
1 Std.
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Auberginen-Hähnchen-Auflauf
1h 15min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min