Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln
TM6 TM5

Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln

4.3 (303 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g Emmentaler, in Stücken
  • 500 g Wasser
  • 700 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
  • 3 Knoblauchzehen
  • 125 g Speckwürfel
  • 200 g Crème fraîche
  • 70 g Butter, weich, in Stücken
  • ½ - 1 TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • ¼ TL Muskat
  • ½ Bund Frühlingszwiebeln, in Ringen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1474 kJ / 352 kcal
Eiwitten
12 g
Koolhydraten
15 g
Vetten
27 g
Vezels
1.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten