![Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b1b73e63-f7c2-4e7a-9156-2b87d7630d97/Derivates/d29fce90-0c81-4bb3-922e-949c377e0ed6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 125 g Speckwürfel
- 200 g Crème fraîche
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- ½ Bund Frühlingszwiebeln, in Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1474 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schmorgurken
30 Min
Bavarian Wrap
10 min
Königsberger Eintopf
45 Min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 Std.
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1 Std.
Hotdog-Pizza
30 Min
Pikanter Currywurstsalat
1h 15 min
Béchamelkartoffeln
50 Min
Deftiger Kartoffelsalat
2h
Toast Hawaii Style
25 Min
Thunfisch-Crostini
20 Min
Röstipizza
45 Min