Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 125 g Speckwürfel
- 200 g Crème fraîche
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- ½ Bund Frühlingszwiebeln, in Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1474 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1hod. 50min
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2h
Holländische Käse-Eier
40 Min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 Std.
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1 Std.
Kartoffelsalat mit Birnen-Bohnen und Speck
2 Std. 30 Min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 Std.
Krakauer Würstchen mit buntem Kartoffelsalat
55 Min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 Min
Béchamelkartoffeln
50 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 Min
Spaghetti mit Porree-Meerrettich-Sauce
35 Min