Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Putenbrust
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 - 2 TL Paprika edelsüß
- 400 g Zwiebeln, geviertelt
- 40 g Butterschmalz
- 50 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Orangen, unbehandelt, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft von 2 Orangen ausgepresst und 1 Orange in Scheiben
- 100 g Weißwein, trocken
- 2 EL Orangenmarmelade
- 25 g Speisestärke
- 150 g Sahne
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2037 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
2h
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Geschmortes Kalbsragout
2 Std. 10 Min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1h 5min
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 godz. 20 min
Puten-Gemüse-Eintopf
45 Min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Winzertopf
2h 40min
Gulaschsuppe deluxe
2h