Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 70 g Olivenöl
- 100 g Pinienkerne
- 300 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- ¼ TL Zimt
- ¼ TL Muskat, frisch gerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Rosinen
- 100 g getrocknete Pflaumen, entsteint, halbiert
- 3 EL Paniermehl
- 2 Eier
Hähnchen
- 1 Hähnchen (ca. 2 kg)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Sauce und Fertigstellung
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Butter, in Stücken
- 180 g Portwein
- 180 g Weißwein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 - 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 608 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wintersuppe
1h
Gemüsereis mit Fleisch (肉炒菜饭)
50 min
Oster-Challah-Nest mit Sesam und Ei
2u. 5min
Chermoula-Hähnchen mit Schmortomaten-Couscous
1h 30min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2u. 25min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35 min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Glubschaugen
1h
Hähnchen provençale mit Reis und Pfirsichen
1h
Schweinefilet mit getrockneten Pflaumen
1h 20 min
Blini
1h 30min
Rindfleischrouladen mit Rotkohl
2 Std. 10 Min