Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 70 g Olivenöl
- 100 g Pinienkerne
- 300 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- ¼ TL Zimt
- ¼ TL Muskat, frisch gerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Rosinen
- 100 g getrocknete Pflaumen, entsteint, halbiert
- 3 EL Paniermehl
- 2 Eier
Hähnchen
- 1 Hähnchen (ca. 2 kg)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Sauce und Fertigstellung
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Butter, in Stücken
- 180 g Portwein
- 180 g Weißwein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 - 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 608 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3h 50min
Hähnchen-Tajine
4u.
Gefülltes Hähnchen mit glasierten Kartoffeln
1h 30min
Hähnchen-Eintopf im Brot
2h
Brathering-Salat
45 min
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1j 50 mnt
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1h 5min
Lamm-Gemüse-Ragout mit Couscous und Vanillepudding
1h 15 min
Scottish Eggs
1h
Kabeljau-Gratin
50min
Hähnchenschenkel mit Mole verde
1h